Bachbloesemremedies

Bachbloesemremedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elke remedie heeft specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. Deze tincturen kunnen u helpen om beter om te gaan met de emoties in het dagelijks leven die u uit balans kunnen brengen. Als de balans verstoord is, kan zich dat uiten in een bepaald gedrag of ziektebeeld.


Bachbloesem

Het bijzondere van de Bachbloesemremedies is, dat zij niet direct inwerken op de symptomatische klachten, maar veel meer op de dieperliggende werkelijke oorzaak. Deze wordt over het algemeen gevonden in de zogenaamde "state of mind", geestesgesteldheid van de cliënt.
Wordt deze goed behandeld, dan kunnen de meeste klachten na verloop van tijd verdwijnen en hoeven ze niet meer terug te komen.

De bloesems worden ingedeeld in 7 groepen van emoties, nl.:

Bachbloesemremedies zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor de hele familie. Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en ze belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Ze kunnen jong en oud de nodige ondersteuning bieden voor het welzijn van lichaam en geest.

Bachbloesemremedies worden ingenomen als druppeltjes in een glas water.
Ook is er de speciale Rescue spray die u kunt gebruiken bij noodgevallen.

Terug