Etherische oliën

Etherische oliën uit planten en kruiden zijn een weldaad voor lichaam en geest
en kunnen de behandeling ondersteunen.


Aroma

Etherische oliën kunnen goed worden opgenomen door de huid en worden dan ook voornamelijk uitwendig toegepast. Via de huid komen ze in de bloedbaan terecht en kunnen zo een grote invloed hebben op de organen. Naast het effect dat etherische oliën kunnen hebben op het lichaam, kunnen ze ook een enorm effect op onze geest, stemmingen en emoties hebben.
Door het inademen van natuurlijke geuren, massage met heerlijke oliën,kunnen we in een harmonieuze stemming komen en kunnen we ons volledig ontspannen en spanningen loslaten.

Etherische oliën worden wel beschouwd als de ziel van de plant, die een grote invloed kan hebben op diegenen die ze gebruiken. In mijn praktijk worden etherische oliën ingezet om het genezingsproces te ondersteunen en te versnellen. Voor elke lichamelijke en/of geestelijke klacht kan een specifieke olie worden samengesteld.

Regelmatige behandelingen met etherische oliën kunnen bijdragen tot een opvallende verbetering in de algemene gezondheid en welzijn. Het verhoogt de vitaliteit en doet de huid er gezond uitzien. Etherische oliën kunnen voor iedereen worden ingezet.

Terug